×
✓ Valabil
Aici gasesti informatie utila despre constructii. Completeaza formularul si descarca fisierul de care ai nevoie.
Ghid pentru investiții în construcția unui depozit frigorifi
3.01 MB

Avem ce povesti

11.04.2022

Conferința AgTech 2022 - prima și unica platformă de comunicare dedicată digitalizării agriculturii în Republica Moldova vine cu noutăți de top dedicate sectorului tehnologizării agriculturii. Prognozarea recoltelor, utilizarea resurselor în mod rațional, prevenirea pierderilor, optimizarea cheltuielilor și creșterea profitului - sunt doar câteva dintre subiectele Conferinței Agtech. Evenimentul este organizat de Agrobiznes la data de 12 aprilie 2022 și se va desfășura în regim hibrid, fiind disponibil pe platformele Agrobiznes.md și Agrobiznes.ro, dar și offline în cadrul Tekwill. Comsales Grup este partenerul evenimentului. În cadrul Conferinței AgTech 2022, speakerii - producători vor prezenta cele mai digitalizate afaceri agricole din Moldova, iar companii de top vin cu noutăți ce vor asigura eficientizarea activității în agricultură. Sere inteligente, inovații în procesul de analiză a solului, sisteme automatizate de aplicare a îngrășămintelor lichide, cele mai performante stații meteo, automatizarea fermelor zootehnice, dar și alte tehnologii vor fi prezentate în cadrul platformei. Conferința AgTech se află la a III-a ediție, iar evenimentele organizate anterior, au reușit să implice mii de participanți în offline și online.

Citește mai departe
16.03.2021

Prima etapă care trebuie parcursă pentru a începe o construcție industrială este obținerea certificatului de urbanism pentru proiectare (CUP). Acesta se obține în baza depunerii unei cereri la autoritatea locală (primărie) cu următoarele documente (în original și copii):

Citește mai departe
17.09.2020

Procesul de proiectare a unei construcții industriale și agroindustriale este unul complex și este divizat în următoarele etape:

Citește mai departe
Solicitarea consultației

Vom fi bucuroși să discutăm proiectul cu dvs. Introduceți datele de contact, indicați timpul comod și lăsați un comentariu cu detaliile proiectului, iar noi vom reveni cu un apel.

✓ Valabil