11.04.2022

Comsales Grup - partener al Conferinței AgTech 2022

Conferința AgTech 2022 - prima și unica platformă de comunicare dedicată digitalizării agriculturii în Republica Moldova vine cu noutăți de top dedicate sectorului tehnologizării agriculturii.

 

Prognozarea recoltelor, utilizarea resurselor în mod rațional, prevenirea pierderilor, optimizarea cheltuielilor și creșterea profitului - sunt doar câteva dintre subiectele Conferinței Agtech.

 

Evenimentul este organizat de Agrobiznes la data de 12 aprilie 2022 și se va desfășura în regim hibrid, fiind disponibil pe platformele Agrobiznes.md și Agrobiznes.ro, dar și offline în cadrul Tekwill. Comsales Grup este partenerul evenimentului.

 

În cadrul Conferinței AgTech 2022, speakerii - producători vor prezenta cele mai digitalizate afaceri agricole din Moldova, iar companii de top vin cu noutăți ce vor asigura eficientizarea activității în agricultură.

 

Sere inteligente, inovații în procesul de analiză a solului, sisteme automatizate de aplicare a îngrășămintelor lichide, cele mai performante stații meteo,  automatizarea fermelor zootehnice, dar și alte tehnologii vor fi prezentate în cadrul platformei.

 

Conferința AgTech se află la a III-a ediție, iar evenimentele organizate anterior, au reușit să implice mii de participanți în offline și online.

Solicitarea consultației

Lăsați o cerere, vom fi bucuroși să discutăm proiectul dvs.

Solicitarea consultației

Vom fi bucuroși să discutăm proiectul cu dvs. Introduceți datele de contact, indicați timpul comod și lăsați un comentariu cu detaliile proiectului, iar noi vom reveni cu un apel.

✓ Valabil