Silozuri (grânare) - modalitate de creștere a profiturilor.

 

 

Recolta depinde în mare măsură de capriciile vremii, iar păstrarea acesteia - numai de noi. Păstrarea culturilor cerealiere, protejându-le de factorii externi ale mediului și menținînd timp îndelungat parametrii calitativi ale cerealelor, este posibilă..., daca sunt asigurate condițiile corespunzătoare. Compania

COMSALES GRUP S.R.L. livrează și instalează silozuri agricole - rezervoare-depozite de formă cilindrică din tablă galvanizată de oțel, cu o capacitate începând cu 10 tone, folosind cele mai avansate tehnologii. Capacitatea maximă a silozurilor ajunge până la 20 000 de tone.

ComsalesGrup oferă două tipuri de silozuri:

  1. Silozuri pe bază plană
  2. Silozurile pe baza conică

La solicitarea clientului silozurile sunt dotate cu echipamente suplimentare: sistemele de evacuare laterală, control termic, aerare, șnecuri de curățare, placare adăugătoare și altele.

Toate silozurile și containerele sunt din placă galvanizată de oțel și se asamblează fără sudură, pe bolduri, fapt care asigură în caz de necesitate demontarea cu ușurință a acestora.

Pentru producătorii de cereale, care dețin mai mult de 100 de hectare de teren, COMSALES GRUP propune elevatoare moderne după proiecte individuale, dotate cu tot ce este necesar, inclusiv uscători, care fac să crească durata de depozitare a cerealelor și să asigure îmbunătățirea calității cerealelor ca urmare a maturizării fiziologice; precum și diferite tipuri de transportoare, etc.

COMSALES GRUP SRL efectuează livrarea și instalarea de echipamente pentru:

  • prelucrarea și depozitarea cerealelor;
  • uscarea și curățarea cerealelor;
  • mijloace de automatizare;
  • echipamente de cântărire pentru construirea și modernizarea de cântarelor auto.

COMSALES GRUP SRL este companie-lider în republica în construcția diferitelor tipuri de silozuri "la cheie". Proiectarea, instalarea, controlul calității materialului de la momentul livrării și pe întreg parcursul proceselor de transformare, oferă clientului soluții pentru cerințele lui individuale și o înaltă calitate a acestuia. Pregătirea, consultarea, monitorizarea necesară în procesul colaborării ulterioare facilitează soluționarea eventualelor probleme de exploatare a utilajului, instalat la clienții companiei COMSALES GRUP.
Compania propune:

  • o politică flexibilă de prețuri;
  • un sistem avantajos de decontări reciproce cu clientul;
  • termeni restrînși de fabricare și livrare; 
  • serviciile echipelor mobile (proiectanți, consultanți, tehnologi), care se ocupă de studiul obiectelor existente, elaborarea schemelor tehnologice, înaintarea propunerilor de modernizare și reutilarea tehnică a întreprinderilor.

Tehnologia avansată în producerea silozurilor moderne de diferite dimensiuni, nivelul echipamentului aflat în dotarea companiei COMSALES GRUP, precum și experiența specialiștilor principali din departamentul tehnic al companiei, vor contribui la îmbunătățirea eficienței întreprinderilor agricole, păstrând recolta pînă la ultimul grăuncior!

 

Înapoi la știri »

Contacte

Adresa: Chișinau, Meșterul Manole str. 5А

Tel: 0 22 88-55-17

Fax: 0 22 88-55-16

Mobile: 0 68-68-07-87

 

Email: info@comsales.md