Cum s-ar putea de cântărit 200 de tone?

 

 

COMSALES GRUP este o companie cunoscută în Moldova, care își desfășoară activitatea în domeniul proiectării, fabricării și instalării structurilor metalice pentru diverse scopuri și complexitate, inclusiv agricole și industriale.

În ultimii ani, compania a dezvoltat o direcție fundamental nouă - producerea cântarelor electronice auto și feroviare - de la procesul tehnologic, punerea în funcțiune pe teren și pînă la trecerea expertizei metrologice.

Cântarele auto pot să cântărească orice sarcină de la 200 kg la 60 de tone, iar cîntarele feroviare - de la 500 de kilograme și până la 200 de tone.

Cântarele produse de COMSALES GRUP au înlocuit deja dispozitivele mecanice de cântărire depășite și uzate la un număr mare de întreprinderi.

Fabricile de beton, carierele si elevatoarele sunt doar o parte din clienți, care au nevoie de precizie la cântărirea mărfurilor eliberate. Cântarele COMSALES GRUP satisfac tuturor cerințelor metrologice și au câștigat popularitate în Republica Moldova, datorită calității componentelor electronice și a întregii structuri, precum și atitudinii individuale a producătorului față de client.

Comanda poate fi îndeplinită pe fundamentul existent, cu utilizarea construcțiilor din metal, a betonului și a altor materiale ale clientului. COMSALES GRUP execută modernizarea cântarelor vechi în stare bună. Termenul de producere a cântarelor și prețul depinde de fiecare caz concret. Termenul maxim de producere este de 1 luna, iar garanția - de 3 ani.

Numai întreprinderile, care au cîntare de la COMSALES GRUP, pot cîntări bine venitul lor, fapt deja dovedit!

Înapoi la știri »

Contacte

Adresa: Chișinau, Meșterul Manole str. 5А

Tel: 0 22 88-55-17

Fax: 0 22 88-55-16

Mobile: 0 68-68-07-87

 

Email: info@comsales.md