Comsales Grup susține și încurajează dezvoltarea tinerilor sudori.

Trofeul de aur și diplomă de gradul I obținute de Comsales Grup în cadrul concursului „Util pentru Moldova"
Compania Comsales Grup a fost premiată cu trofeul de aur și diplomă de gradul I la concursul profesional „Util pentru Moldova" pentru produsul „Cântar electronic cu sistem periferic de gestionare a procesului de cântărire", la nominalizarea „Noutatea Anului", în cadrul expoziției Moldagrotech (spring) 2018, care sa desfășurat pe 14-17 martie pe teritoriul CIE Moldexpo.
Este vorba despre Sistemul UNISCALES V2.0 - o adevărată revoluție în evidența inteligentă a mărfii și controlul traficului pe cântar. Operarea sistemului este efectuată cu ajutorul unei aplicații cu interfață grafică intuitivă, comodă pentru utilizator.
Beneficiile sistemului adaptat la cântarul electronic:
 Operarea sistemului de la distanță cu orice dispozitiv inteligent prin intermediul internetului;
 Interacționarea aplicației cu două sau mai multe cântare concomitent;
 Prelucrarea și stocarea informației de cântărire în baza de date tip Cloud cu accesarea din orce punct al lumii;
 Sistem de expediere automată a rapoartelor pe e-mail;
 Sistem inteligent de formare a rapoartelor cu diverse instrumente de filtrare și sortare;
 Eliberarea tichetelor de masă conform "Legea nr. 166 din 21 septembrie 2017";
 Poziționarea corectă a autoturismului pe cântar cu ajutorul senzorilor de poziție;
 Sistem de monitorizare live 360° cu camere video și stocare a imaginilor momentului de cântărire în baza de date;
 Panou electronic exterior de dimensiuni mari, pentru vizualizarea greutății autovehiculului din afara cabinei.
Concursul este oganizat anual de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și CIE Moldexpo, în cadrul expoziției specializate Moldagrotech Spring. Comsales Grup a fost premiată la categoria Tehnică, echipament și utilaj agricol pentru industria prelucrătoare. La concurs au participat 18 agenți economici cu 36 de mostre, atât autohtoni cât și de peste hotare.

 

 

Printr-un proiect finanțat din fonduri proprii Comsales Grup urmărește dezvolatrea tinerilor talente, încurajează învățământul, dezvoltarea profesională și susține reintegrarea pe piața muncii a viitorilor specialiști.
Comsales Grup, o societate cu un profil diversificat de activități din domeniul industrial și al construcțiilor, activând pe piața din Republica Moldova din 2006. Cu un portofoliu diversificat de activități Comsales Grup urmărește realizarea celor mai sigure lucrări din domeniu bazându-se pe garantarea eficienței, calității, rigurozitatea termenului de respectare al lucrărilor și profesionalism . Prin acest proiect Comsales Grup a oferit tinerilor din Școala profesională Nr. 7 servicii de consiliere și orientare profesională precum și utilaje performante și echipamente profesionale pentru sudat. Utilajele și echipamentele pentru sudat dăruite fac parte dintr-o serie de noi și avansate tehnologii și soluții de sudare ce permit îmbunătățirea substanțială a calității, creșterea productivității și reducerea costurilor de producție.
Tinerii din Școala Profesională Nr. 7 au fost profund impresionați de noile tehnologii, au dat dovadă de interes, implicare și determinare față de nou, față de cea mai nouă tehnologie din domeniul sudurii, la dezvoltarea și instruirea profesiei de sudor.

Înapoi la știri »

Contacte

Adresa: Chișinau, Meșterul Manole str. 5А

Tel: 0 22 88-55-17

Fax: 0 22 88-55-16

Mobile: 0 68-68-07-87

 

Email: info@comsales.md