Comsales Grup susține și încurajează dezvoltarea tinerilor sudori.

 

 

Printr-un proiect finanțat din fonduri proprii Comsales Grup urmărește dezvolatrea tinerilor talente, încurajează învățământul, dezvoltarea profesională și susține reintegrarea pe piața muncii a viitorilor specialiști.
Comsales Grup, o societate cu un profil diversificat de activități din domeniul industrial și al construcțiilor, activând pe piața din Republica Moldova din 2006. Cu un portofoliu diversificat de activități Comsales Grup urmărește realizarea celor mai sigure lucrări din domeniu bazându-se pe garantarea eficienței, calității, rigurozitatea termenului de respectare al lucrărilor și profesionalism . Prin acest proiect Comsales Grup a oferit tinerilor din Școala profesională Nr. 7 servicii de consiliere și orientare profesională precum și utilaje performante și echipamente profesionale pentru sudat. Utilajele și echipamentele pentru sudat dăruite fac parte dintr-o serie de noi și avansate tehnologii și soluții de sudare ce permit îmbunătățirea substanțială a calității, creșterea productivității și reducerea costurilor de producție.
Tinerii din Școala Profesională Nr. 7 au fost profund impresionați de noile tehnologii, au dat dovadă de interes, implicare și determinare față de nou, față de cea mai nouă tehnologie din domeniul sudurii, la dezvoltarea și instruirea profesiei de sudor.

Înapoi la știri »

Contacte

Adresa: Chișinau, Meșterul Manole str. 5А

Tel: 0 22 88-55-17

Fax: 0 22 88-55-16

Mobile: 0 68-68-07-87

 

Email: info@comsales.md